Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung vihjaa uutta värivaihtoehtoa Galaxy S8:lle – uudistunut kotivalikko paljastui

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

PhotoShop-versio S8:n mahdollisesta Amethyst-väristä.

PhotoShop-versio S8:n mahdollisesta Amethyst-väristä.

Samsungin tulevat Galaxy S8 -mallit saattavat saada värivaihtoehdon, jota ei aiemmissa Galaxy S -malleissa ole nähty. Lisäksi kotivalikko kuvakkeineen näyttää saavan isoja uudistuksia.

Jo aiemmin on huhuissa mainittu, että Galaxy S8 voisi tulla tarjolle violettina tai ”orkidean värisenä”. Ilmeisesti Samsung kutsuu tuota uutta vaaleanviolettia sävyä nimellä Amethyst, ametisti, ja viittaa nimellä violettiin kvartsilajiin. Tämän puolesta vihjaavat S8:sta kiinnostuneille muutamissa maissa suunnatut ennakkorekisteröintisivut, joilla kysytään, minkä värisestä S8:sta asiakkaat ovat kiinnostuneita. SamMobilen mukaan vaihtoehtoina on tarjottu mustaa, hopeaa ja ametistia.

Galaxy S8 kotivalikko

Uuden värivaihtoehdon lisäksi Samsung näyttää myös uudistavan kotivalikon ulkoasua melkoisesti S7-malleihin verrattuna. Samsungin Smart Switch -sovelluksen sisältä on paljastunut kuvakaappauksia S8:n kotivalikosta ja sovelluskuvakkeista.

Galaxy S8 kotivalikko

Mielenkiintoisena yksityiskohtana S8:n kotivalikon alarivissä ei näytä olevan painiketta erilliselle sovelluskansiolle. Samsung saattaakin siirtyä LG:n ja Huawein puhelimissa nähtyyn iOS-tyyppiseen ratkaisuun, jossa erillistä sovelluskansiota ei ole, tai kansio saattaa tulla esiin esimerkiksi alareunasta pyyhkäisemällä, aivan kuten Googlen Pixel-puhelimissa.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. JiiPee83

  Onneksi on Nova launcheri jolla saan puuttuvan sovellusvalikon takaisin ja muutenkin muutettua laitteen samannäköiseksi johon olen tässä galaxy s6 edgessä tottunut tottunut :)

 2. JiiPee83

  Harmi kun ei ole muokkaus mahdollisuutta mutta se piti lisätä edelliseen viestiin että Esim Huawei p9+ versioon tuli uusimman päivityksen mukana mahdollisuus valita ”perinteinen” sovellusvalikko asetuksista halutessaan.

  • Matti#2

   Taisi tulla lg g5:kin.

 3. Aleksi Kanerva

  Tossa oikeassa kuvassa on juuri se sovellus valikko

  • Matti#2

   Milähän tuo keskimmäinen sininen kuvake on? Ettei olisi sovellusvalikko?

   • SANDY

    Mikäli alarivin keskimmäistä kuvaketta tarkoitit niin se on samsungin oma selain ja kuvake ei ole sininen vaan lila.

    • Matti#2

     Ok. T. Värisokea.