Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudet iPadit tulevat 4. huhtikuuta?

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

iPad Pro.

iPad Pro.

Applen spekuloidaan esittelevän uudet iPadit viimeistään 4. huhtikuuta. Jo pitkään jatkuneissa huhuissa Applelta on odotettu tänä keväänä uudistuksia laajasti koko iPad-mallistoon.

Aiemmin Applen on huhuttu järjestävän julkistustilaisuuden maaliskuussa. 4. huhtikuuta tarkkana päivämääränä on nyt noussut esiin, koska Applen verkkokaupassa uusien iPad Pro -tilausten toimitusaika on venähtänyt 2-3 viikkoon ja monille malleille luvataan paluuta saataville vasta 4. huhtikuuta alkaen. Applen odotetaan tuohon mennessä korvaavan nykyversiot jo uusilla. Spekulaation nosti esiin nyt Apple World Today -sivusto.

Huhutusti Apple on päivittämässä 12,9 tuuman iPad Pron tekniikaltaan sekä korvaamassa nykyisen 9,7 tuuman iPad Pron täysin uudella 10,5 tuuman iPadilla, jossa näytön reunukset ovat pienemmät ja laitteen koko näin ennallaan. Lisäksi 9,7 tuuman iPad säilyttäisi paikan uudessa mallistossa edullisempana vaihtoehtona.

Applen on myös veikkailtu järjestävän jo tulevan iPad-julkistustilaisuuden uudessa pääkonttorissaan Apple Parkissa, jonka viereen on rakennettu Steve Jobs Theateriksi nimetty auditorio. Apple on kertonut aloittavansa muuttamisen Apple Parkiin huhtikuussa, mutta Theaterin on kerrottu valmistuvan vasta myöhemmin. Näin sitä tuskin käytetään vielä keskeneräisenä nyt julkistustilaisuudessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Qwertyli

    Jos uusille ipadeille on saatavuutta 4. huhtikuuta, niin on hyvin todennäköistä, että Apple voi esitellä ne jo viikkoa aiemmin

  2. Ape

    Ei kiitos

Tuoreimmat jutut