Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagram kopioi taas Snapchatista – nyt tulevat mukaan geotarrat

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Instagramin geotarra Brooklynissa, New Yorkissa.

Instagramin geotarra Brooklynissa, New Yorkissa.

Facebookin omistama Instagram jatkaa Snapchatin tarinoiden apinoimista omaan Instagram Stories -toimintoonsa. Nyt Instagram on kopioinut Snapchatista idean sijainnin mukaan julkaisuihin lisättävistä elementeistä, joita se kutsuu geotarroiksi.

Snapchatin geofiltterien tavoin myös Instagram Stories -julkaisussa uudet geotarrat on mahdollista lisätä kuviin tietyissä sijainneissa. Toistaiseksi Instagram aloittaa varovasti, sillä erityisiä koristeltuja geotarroja on vasta tarjolla New Yorkissa sekä Indonesian pääkaupungissa Jakartassa,.

Instagramin geotarra Jakartassa, Indonesiassa.

Instagramin geotarra Jakartassa, Indonesiassa.

Instagram tarjoaa myös yksinkertaisempaa mahdollisuutta lisätä paikan nimi osaksi Stories-julkaisua tarrana. Julkaisujen paikkamaininnoista pääsee painamalla paikan sivulle Instagramissa.

Instagram Storiesista puuttuvat vielä Snapchatista löytyvät linssit, eli pääasiassa käyttäjän naaman päälle asettuvat erilaiset edistyneet, mahdollisesti liikkuvat lisäykset. Epäilemättä myös nämä ovat tulossa, sillä Facebook on jo MSQRD-yritysostonsa myötä esitellyt vastaavia mahdollisuuksia Facebookissa ja Facebook Messengerissä.

24 tuntia esillä pysyvien kuva- ja videojulkaisujen Instagram Stories on noussut erittäin suosituksi. Viimeisimmän tiedon mukaan sillä on 150 miljoonaa päivittäistä käyttäjää, kun koko Snapchat-sovelluksen päivittäisen käyttäjämäärän on ilmoitettu olleen 158 miljoonaa. Instagram-tarinoilla onkin jo enemmän käyttäjiä kuin esikuvallaan Snapchatin tarinoilla. Instagramin lisäksi Facebook on jo kopioinut vastaavan toiminnon myös Facebook Messengeriin sekä juuri myös WhatsAppiin Tila-nimellä. Lisäksi se testaa tarinatoimintoa jo myös Facebook-pääsovelluksessaan.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut