Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google lähtee Applen linjalle? Huhu: perinteinen kuulokeliitäntä jää pois tulevista puhelimista

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Googlen Pixel ja Pixel XL.

Googlen Pixel ja Pixel XL.

Tuoreimman huhun mukaan Google seuraa Applen jalanjäljissä ja aikoo jättää perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän pois tulevista Pixel 2 -puhelimistaan.

Näin kertoo 9to5Google näkemäänsä Googlen sisäiseen asiakirjaan perustuen. Huhua ei ole pystytty vahvistamaan toisesta lähteestä, joten siihen kannattaa toistaiseksi suhtautua asianmukaisella varauksella.

9to5Google on vuotanut toiselta lähteeltä saamiaan tietoja tulevista Google-puhelimista jo aiemminkin. Kokonaisuutena Pixel 2 -huhuja on kuultu vasta niukasti. Yksi mahdollinen lisäys ominaisuuksiin saattaa olla pölyn- ja vedenkestävyys. Samoin Googlen odotetaan panostavan edelleen erityisesti kameran kykyihin.

Uusia Google-puhelimia odotetaan vasta syksyllä.

Apple ei ollut ensimmäinen älypuhelinvalmistaja, joka luopui tuotteissaan 3,5 millimetrin kuulokeliitännästä. Nyt markkinoilla on muun muassa uusia Moto-, HTC- ja LeEco-puhelimia ilman kuulokeliitäntää. Suurimmat valmistajat, kuten Samsung ja Huawei, ovat vielä pitäneet kuulokeliitännän mukana uusimmissakin tuotteissaan.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Missä tyrmistyneet kommentit? Ai niin, vain Apple olikin se paha!. 😂

  • Vili

   ”Yllätys”

 2. Mulligan

  ja suosio sekä menekki on taattu….

 3. Robob

  Hienoa, että saadaan myytyä lisää erilaisia ylihintaisia adaptereita, dongleja ja langattomia kuulokkeita. Kuulokkeisiin voisi tehdä jotkut vaihtamattomat akut jotka kestäisivät max 3 vuotta. Saataisiin myyntiä lisää. Latureissa tässä on onnistuttu jo aika hyvin. Mulla on latureissa käytössä vasta 13 erilaista latausliitintä. Uusia voisi vielä varmaan kehitellä monia erilaisia. Kaikkein paras tietenkin olisi jos jokainen valmistaja kehittäisi jokaiseen laitteeseensa omat liittmensä jotka toimisivata vain ja ainoastaan sen laitteen kanssa.

Tuoreimmat jutut