Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Verkkokauppoihin tulee uusi maksutapa – Pivon toiminta laajenee taas

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OP PIVO logoValituissa verkkokaupoissa voi huomisesta tiistaista 7. maaliskuuta lähtien maksaa myös älypuhelimen avulla Pivo-sovelluksen kautta.

Pivo-mobiililompakon uusi maksunappi tarjoaa kaikkien pankkien asiakkaille mahdollisuuden maksaa verkko-ostoksiaan ilman avainlukulistaa tai kortin tunnuslukua. Huomenna maksunappi tulee ensimmäistä kertaa maksutapavaihtoehdoksi yli 2 500 Checkout Finlandin maksunvälityspalvelua käyttävään suomalaiseen verkkokauppaan. Tuettujen verkkokauppojen määrän odotetaan kasvavan jo kevään aikana, kun verkkokauppiaat lisäävät maksutavan valikoimiinsa.

”Tietojemme mukaan jopa 40 prosenttia verkkokauppojen maksutapahtumista keskeytyy. Yksi suuri syy ovat maksamiseen liittyvät vaikeudet. Pivon uusi maksunappi ratkaisee tämän ongelman tekemällä verkko-ostosten maksamisesta helppoa”, sanoo Pivon liiketoiminnasta ja uusista maksamisen palveluista vastaava hankejohtaja Hanna Äijälä.

Pivo on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille ilmaiseksi. Verkko-ostaminen maksunapilla onnistuu sekä Android-, iOS- että Windows-puhelimilla.

Pivo-sovellus pitää päivittää tuoreeseen versioon uuden toiminnon mukaan tulemiseksi.

”Olemme panostaneet alkuvuonna erityisesti uusien mobiilimaksutapojen tarjoamiseen asiakkaillemme. Uskomme, että Pivon maksunappi otetaan innolla käyttöön myös kauppiaiden puolelta, sillä se parantaa ostokokemusta entisestään. Pivon maksunappia voi kokeilla jo nyt esimerkiksi Yliopiston Apteekin ja Tokmannin verkkokaupoissa. Myös korttimaksujen tasoinen hinnoittelu tukee uuden edistyksellisen maksutavan käyttöönottoa”, Checkout Finlandin toimitusjohtaja Masa Peura sanoo. OP omistaa nykyisin Checkout Finlandin.

Hiljattain Pivosta tuli myös MobilePayn kilpailija, kun palveluun tuli mukaan maksumahdollisuus kaverille. Suomalaispankit ovat myös kevään aikana ottamassa käyttöön yhteisen Siirto-teknologian, jonka myötä rahasiirrot pankkien välillä muuttuvat reaaliaikaisiksi.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Epätietoinen kuluttaja

    Eikös MobilePaylla ole jo hetken voinut maksaa verkkokaupoissa, niin missä se ”uusi maksutapa” tässä oikein on?

    • Markus Lehtiniitty

      Pivo.