Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlelta huhutaan myös halpapuhelinta – mutta se ei olisi Pixel

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen Pixel ja Pixel XL.

Googlen Pixel ja Pixel XL.

Google kehittää viime syksynä esittelemiensä Pixel-puhelintensa Pixelin ja Pixel XL:n suorien seuraajien lisäksi myös halvempaa älypuhelinmallia, väittää yhä 9to5Googlen lähde.

Googlen laitepomo Rick Osterloh kommentoi viime viilkolla, että Pixel-puhelimet tulisivat pysymään premium-luokassa. Tämä luettiin yleisesti niin, ettei Googlelta olisi halvempaa puhelinta tulossa lainkaan.

9to5Googlen lähteen mukaan Osterloh oli kommenteissaan kuitenkin hyvin tarkka ja puhui vain Pixel-puhelimista. Tuleva halvempi Google-puhelin ei tulekaan käyttämään Pixel-brändiä. Käytännössä kyse tulee olemaan mahdollisesti Googlen edullisille Android-puhelimille luotuun Android One -sarjaan kuuluvasta puhelimesta. Puhelinta kehitetään Pixel 2 -puhelinten rinnalla saman kokonaistiimin toimesta.

Edullisempi Google-puhelin tähtäisi pääasiassa kehittyville markkinoille. Sitä ei tultaisi myymään esimerkiksi Yhdysvalloissa.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi