Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fonum tarjoaa nyt puhelinhuolloilleen ja varaosilleen elinikäisen takuun

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Fonum on keskittynyt ensisijaisesti iPhone- ja iPad-korjauksiin

Fonum on keskittynyt ensisijaisesti iPhone- ja iPad-korjauksiin

Elisan omistama matkapuhelinten ja tablettien huoltoketju Fonum lanseeraa huolloilleen elinikäisen takuun. Lisäksi 20 euron lisämaksulla Fonum lupaa pitää voimassa myös laitevalmistajan takuuta vastaavan suojan.

”Olemme päässeet tasolle, jossa henkilöstömme osaaminen ja varaosien laatu, on niin korkea, että pystymme myöntämään kaikille huolloille ja varaosille elinikäisen takuun. Takuu ei koske akkuja, joiden katsomme olevan kuluvia osia”, toteaa Fonumin toimitusjohtaja Jussi Lehmuskallio. Akkujen osalta takuu on yhden vuoden mittainen. Takuu ei koske myöskään kosteusvaurioisia laitteitta. Elinikäinen takuu on otettu käyttöön 3. maaliskuuta alkaen huolletuissa laitteissa.

Yleensä laitevalmistajan takuu päättyy, kun laitteelle tehdään huoltotoimenpiteitä valtuuttamattomassa huoltoliikkeessä, kuten Fonumissa, joka kuitenkin nyt tarjoaa 20 euron hintaan mahdollisuutta ostaa laitteelleen sama takuu, minkä laitevalmistaja myöntää. ”Voit siis ostaa Fonumilta takuun, jossa on täysin samat takuuehdot kuin laitevalmistajan takuussa ja takuu on voimassa yhtä kauan kuin laitevalmistajan myöntämä takuu”, toteaa Fonum.

Fonum korjaa kuukaudessa yli 10 000 mobiililaitetta 23 myymälässä ympäri Suomea – usein kauppakeskuksen sisällä. Se lupaa korjata alle tunnissa kaikki Apple iPhonet ja iPadit sekä Samsung Galaxyt. Lisäksi Fonum korjaa yli 30 muiden valmistajien matkapuhelinmallia 2-3 vuorokauden kuluessa, jos varaosia on saatavana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut