Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook Messengerissä voi ehkä pian reagoida viesteihin – mukana myös ”peukku alaspäin”

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Reaktioita testataan nyt myös Facebook Messengerissä.

Reaktioita testataan nyt myös Facebook Messengerissä.

Facebook testaa pienellä määrällä käyttäjiä Messengerissä yksinkertaisia yhden emojin viestivastauksia, reaktioita.

Pelkän tykkäyksen sijaan monipuolisemmat reaktiot tulivat jo viime vuonna tutuksi Facebook-julkaisujen yhteydestä. Messengerissä testattavien reaktioiden joukossa on kuitenkin myös ”en tykkää” -vaihtoehto, ”peukku alaspäin”, jota Facebook ei ikinä ole julkaisujen yhteyteen suostunut tuomaan. Messengeriin reaktio on ilmeisesti tuotu, koska se toimii myös ei-vastauksena. Facebookin mielestä ihmiset tulevat käyttämään reaktioita muun muassa tulevia tekemisiä suunnitellessaan,

Toistaiseksi Facebook testaa Messengerin reaktioita vasta pienellä määrällä käyttäjiä Messengerin verkkoversiossa, eikä niiden laajeneminen kaikille ole vielä varmaa. Se riippuu käyttäjien reaktiosta uusiin reaktioihin. Facebook vahvisti testauksen TechCrunchille. Toistaiseksi testiryhmään valikoituneet Messenger-käyttäjät voivat reagoida viesteihin viemällä hiiren kursorin viestin päälle, jolloin saa avattua uuden valikon, josta haluamansa reaktion voi valita.

Myös Apple lisäsi syksyllä iOS 10:n yhteydessä iMessage-viesteihin mahdollisuuden vastaaviin nopeisiin reaktioihin.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut