Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple pysynyt hiljaa – uusi versio iPhone 6:sta myyntiin

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 6:sta on tullut myyntiin uusi 32 gigatavun versio kultaisena värivaihtoehtona.

iPhone 6:sta on tullut myyntiin uusi 32 gigatavun versio kultaisena värivaihtoehtona.

Apple on tuonut tai tuomassa iPhone 6:sta jälleenmyyjien kautta myyntiin uuden ennen näkemättömän version, kultaisen version 32 gigatavun muistilla.

iPhone 6 ei ole aiemmin ollut saatavilla 32 gigatavun muisteilla, sillä se esiteltiin aikoinaan markkinoille 16, 64 ja 128 gigatavun tallennusmuistivaihtoehdoilla.

Uusi 32 gigatavun iPhone 6 näyttää olevan tähdätty lähinnä Aasian markkinoille. Se on saapunut myyntiin helmikuussa jo yhden kiinalaisjälleenmyyjän kautta ja 10. maaliskuuta puhelimen tuo myyntiin myös Taiwan Mobile. Muista jälleenmyyjistä ei ole vielä tietoa. Apple itse ei myy puhelinta omassa kaupassaan. Uudesta versiosta kertoo muun muassa 9to5Mac.

iPhone 6 esiteltiin alun perin jo syksyllä 2014. Taiwan Mobilen mukaan uusi 32 gigatavun iPhone 6 on sen myynnissä historian edullisin iPhone – puhelinta myydään ”ilmaiseksi” liittymäsopimuksen kanssa.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi