Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Prisma-kuvasovellukseen saa nyt rutkasti lisää filttereitä ja mahdollisuuden tehdä myös omia

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Prisma

Suosittu Prisma-sovellus on päivittynyt sekä Androidilla että iOS:llä. Suurimpana uudistuksena sovellukseen tuli filtterikauppa, eli käyttäjät voivat etsiä itselleen mieluisia suodattimia, joilla muokata kuvia. Lisäksi käyttäjät voivat luoda filttereitä itse.

Filtterikauppa Prismassa tarkoittaa, että käyttäjien saataville tulee jatkuvasti kasvava joukko uusia suodattimia, joilla omia valokuvia voi muokata. Erillisen kaupan ansiosta käyttäjä voi hankkia sovellukseensa vain ne suodattimet, joita oikeasti haluaa käyttää, sen sijaan, että sovelluksessa joutuisi joka kerta selaamaan lukemattomien turhien suodattimien läpi. Suodattimet ovat maksuttomia ja uusia suodattimia tulee aluksi viikottain, mutta myöhemmin niitä on tarkoitus lisätä päivittäin, kertoo Engadget. Käyttäjät voivat myös jakaa ja arvostella filtterikaupan filttereitä.

Valmiin filtterikaupan lisäksi Prismaan tulee mahdollisuus luoda omia suodattimia. Koska Prisma käyttää kuvien muokkaamiseen koneoppimista, joka muokkaa kuvat tietyn tyylin mukaan, tapahtuu omien suodattimien luominen opettamalla järjestelmälle, miten käyttäjä haluaa sovelluksen kuvia muokkaavan.

Prisma löytyy Androidille Google Playstä ja iOS:lle App Storesta.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut