Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Arvovaltainen taho valitsi: Sony Xperia XZ Premium MWC:n paras uusi älypuhelin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Operaattoreiden yhteistyöjärjestö GSMA, joka on myös mukana järjestämässä Mobile World Congressia, on tänään palkinnut tapahtumassa suuren joukon eri tuotteita. Yhteensä palkintoja jaettiin yli 40 kategoriassa, mutta mielenkiintoisin palkinnoista on uuden parhaan älypuhelimen valinta.

GSMA valitsi Mobile World Congressin tämän vuoden parhaaksi uudeksi älypuhelimeksi Sonyn maanantai-aamuna julkistaman Xperia XZ Premiumin.

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium.

Xperia XZ Premiumin erikoisuuksia ovat laajemman HDR-väritoiston tarjoava 4K-tarkkuuden näyttö, uudenlainen 19 megapikselin kamera, joka pystyy videokuvauksessa jopa 960 kuvan sekuntinopeuteen sekä Qualcommin uusi tehokkain Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ensimmäisenä julkistetussa, myyntiin tulevassa älypuhelimessa.

Xperia XZ Premiumin myynti on alkamassa vasta kolmen kuukauden päästä touko-kesäkuun vaihteessa. Suomessa hinta tulee olemaan 799 euroa.

Mobile World Congressissa julkistettiin myös muun muassa Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, LG G6, Huawei P10, Huawei P10 Plus, Moto G5, Moto G5 Plus ja Sonyn muita älypuhelimia pienempien valmistajien uutuuksien lisäksi.

GSMA:lta ei herunut palkintoja uusille Nokia-puhelimille tai niistä vastaavalle HMD Globalille. Nokia kuitenkin pokkasi yhden palkinnon, kun sen kattava esineiden internetin IoT-ratkaisu palkittiin parhaana mobiiliverkkojen IoT-innovaationa.

Edeltäneen vuoden parhaana älypuhelimena palkittiin Samsungin Galaxy S7 edge, kuten jo aiemmin kerroimme.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. KIME1980

    Taitaa pikemminkin olla puhelin jota gsma toivoo kuluttajien ostavan. Itse en kyseisenlaista puhelinta ostaisi vaan ominaisuus toiveet on ihan muualla.

  2. Henrik1

    Edellisen vuoden Samsung Galaxy S7/S7 Edge malleissa on taas paras kamera,toistaiseksi!.

  3. pietari

    Paras on paras, edellisiin kommentteihin vastaan: kiva että puhelimia voi ladata joskus oli pattereillaki toimivia puhelimia, lankapuhelin on muuten hyvä mutta tarvii jatkojohdon jos tarvii liikkua puhuessa. Nokian polyfoniset soittoäänet ja äänet muutenki kuulostaa typerältä, samsugista ei hyvää sanottavaa näyttö hajoaa jatkuvasti ja muutenki enempi huollossa ku taskussa. Motorolan läppäpuhelimessa ei ollu kameraa mutta oli kätevän kokoinen, mikro tac tais olla malli. Philips metropol näyttää höylätyltä lankunpätkältä, en ostais ite speksit ei oo mun mieleen raskas ja ruma ei kameraa ja isoki vielä.