Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC Vive Tracker ja Deluxe Audio Strap saivat hinnat ja tarkempia tietoja julkaisusta

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

HTC Vive

HTC Vive.

HTC:n Vive-virtuaalitodellisuuslaitteelle esitellyille lisäosille on kerrottu ensimmäisiä hinta- ja saatavuustietoja. Vive Trackerin myynti sovelluskehittäjille alkaa maaliskuun lopulla ja Vive Deluxe Audio Strapin ennakkomyynti alkaa toukokuun alussa. Molempien suositushinnaksi on tulossa 119,99 euroa.

Vive Tracker on seurantalaite, jonka voi kiinnittää esimerkiksi erilaisiin esineisiin tai vaikkapa pelaajan käsineisiin tai jalkineisiin. Seurantalaitteen avulla järjestelmä saa tietoa näiden todellisten esineiden sijainnista ja asennosta, jolloin esineet voidaan siirtää virtuaaliympäristöön ja käyttäjä näkee niiden sijainnin reaaliaikaisena.

HTC Vive Tracker

HTC Vive Tracker.

Vive Trackerin julkaisu tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe alkaa 27. maaliskuuta, jolloin laitteita aletaan toimittaa kehittäjille, jotka haluavat luoda sisältöä, kuten pelejä tai hyötyohjelmia tai uusia oheislaitteita HTC Vivelle. Laajempi myyntiintulo tapahtuu myöhemmin tänä vuonna, kun kehittäjät ovat ehtineet ideoita ja julkaista käyttökohteita Vive Trackerille.

HTC Vive Deluxe Audio Strap.

HTC Vive Deluxe Audio Strap.

Vive Deluxe Audio Strap on kuulokkeilla varustettu, säädettävä panta, joka voidaan yhdistää Vive-laseihin. Valmistajan mukaan Deluxe Audio Strap tarjoaa mukavasti päähän sopivan äänentoistojärjestelmän täydentämään VR-laseja. Deluxe Audio Strapin ennakkomyynti alkaa 2. toukokuuta ja toimitukset alkavat kesäkuussa.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut