Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Alcatelin uutuuspuhelin ”maailman ensimmäinen” – erikoisuutena LED-takakuori

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Alcatel A5 LED

Alcatel on esitellyt MWC-messuilla kolme uutta puhelinmallia, joista yksi on valmistajansa mukaan maailman ensimmäinen laatuaan. Maailman ensimmäiseksi sen tekee vilkkuva ja väriä vaihtava LED-takakuori, joten malli saattaa olla markkinoiden ensimmäinen, mutta voi lopulta myös jäädä ainoaksi.

Alcatelin erikoinen uutuus kantaa nimeä A5 LED, ja pääosin kyseessä on varsin tavanomainen keskisarjalainen 5,2-tuumaisella HD-näytöllä, MediaTekin suorittimella, 32 gigatavun tallennusmuistilla sekä 13 megapikselin takakameralla. Käyttöjärjestelmänä on Android Marshmallow ja 2800 milliampeeritunnin akun sisältävä laite itsessään on 7,7 millimetriä paksu, mutta LED-takakuori lisää paksuutta 2,5 millimetriä.

Alcatel A5 LED

Erikoiseksi A5 LEDin tekee sen takakuori, joka sisältää värikkäät LED-valot. Valoja voi käyttää esimerkiksi personoimaan laitteen ulkoasua tai niitä voi asettaa vilkkumaan ja syttymään eri ilmoituksille tai musiikin tahtiin. LEDit voivat esimerkiksi sytyttää takakuoreen sinisen F-kirjaimen Facebook-ilmoituksen merkiksi tai keltaisen S-kirjaimen kertomaan saapuneesta Snapchat-viestistä.

LED-takakuori on irroitettava osa, ja Alcatel on kehittänyt myös kaksi muuta vaihdettavaa takakuorta. Niistä toinen sisältää 3000 milliampeeritunnin lisäakun ja toinen parempaa äänenlaatua tarjoavan kaiutinjärjestelmän.

Alcatel A3 Alcatel U5

A5 LEDin lisäksi Alcatel esitteli myös kaksi muuta budjettiluokan puhelinta. Alcatelin mukaan uudet A3 ja U5 ovat markkinoiden edullisimpia viisituumaisilla HD-näytöillä ja 4G LTE -yhteyksillä varustettuja laitteita.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi