Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Nokia 3310:n seuraaja on täällä!

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Nokia-puhelimia myyvä HMD Global on tänään esitellyt uuden version ikonisesta Nokia 3310 -peruspuhelimesta. Ulkoisesti laite muistuttaa etäisesti puikulamaista esikuvaansa, mutta selvästi modernimmalla olemuksella.

Uusi Nokia 3310 sisältää muun muassa värinäytön, takakameran sekä peräti 22 tunnin puheajan, kuukauden valmiusajan ja legendaarisen matopelin. Värivaihtoehtoja tulee tarjolle neljä: kiiltävät punainen ja keltainen sekä mattapintaiset tummansininen ja harmaa.

Hintaa uudelle Nokia 3310:lle tulee 49 euroa. Myynti alkaa kevään aikana.

Uuden 3310:n lisäksi HMD Global esitteli myös uudet Nokia 3- ja Nokia 5 -Android-puhelimet ja kertoi aiemmin esitellyn Nokia 6:n saavan maailmanlaajuisen julkaisun.

Alkuperäinen Nokia 3310 esiteltiin vuonna 2000 ja kuuden vuoden aikana sitä myytiin yhteensä noin 126 miljoonaa kappaletta. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen myydyimpiä puhelimia, ja erityisesti internetmeemeissä juuri Nokia 3310 on koomisella tavalla tuotu esiin käytännössä tuhoutumattomana puhelimena.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. No more waiting..

  Thank you HMD!
  The gratest gift of all!
  3310 is back!
  :)

 2. Qwertyli

  Ei tule menestymään. Nuorekkaan räikeät värit ja muotoilu. Nuoret eivät kuitenkaan osta noin rajoittuneita älypuhelimia

  • No more waiting..

   Älä kuule sano, meidän teini innostui oikein kunnolla äsken.. :) saas nähdä.. :)

  • Qwertyli

   Sitten vielä sellainen lisäys, että noi kaksi vähemmän räiketä ovat liian harmaita minkään ikäisille naisille ja muotoilultaan sellaisia ettei niitä vanhemmat miehet osta

 3. SANDY

  Kyllä tuo on hankittava Huawri P10 plussan lisäksi
  😊😍

 4. Setämies

  Ei tule menestymään. Ei ole tarpeeksi originaalin näköinen. Tuon pitäisi olla kosketusnäytöllä ja täysi android älypuhelin. Lukitusnäytön kuvana pitäisi olla originaali kaiutin jossa nokia Logo. Lisäksi tuo ei kestä mitään.

 5. Andi

  Pirteä luuri. Onnistunut päivitys!

 6. Tuula Elfving

  Ostan, näppärän kokoinen perusluuri. Älypuhelimet on kalliita eikä kestä mitään.

 7. Marko

  Hyvän näköinen luuri.

 8. jake123

  …mutt vaan 2G… Eikös niitä verkkoja Suomesta alettu just purkamaan…?

 9. Calileon

  Kyllä tuo pitää varaluuriksi hankkia…

 10. Sakke Salainen

  Olisi luullut että vanha 3310 palaa sellaisenaan ilman muutoksia, odotin näkeväni tuotteen, mutta tulin hyvin pettyneeksi. Nokia 3310 on tuossa asussa todella ruma, siinä ei ole mitään jota entinen 3310 tarjosi. Uusi versio on totaalinen floppi, en todellakaan osta. Uusi versio halventaa sitä kunniaa mikä vanhalla 3310 on ja oli, malli pilattu täysin ja lisätty kosketus näppäimiä joita ei vanhassa ollut. Todella surkea esitys, tuo esittää kuorittua munaa raakana, kuvottava tuote.