Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Gear VR sai uuden käsiohjaimen

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsung Gear VR ja ohjain

Samsungin Gear VR -virtuaalitodellisuuslasit ovat saaneet pienen, mutta mahdollisesti hyvinkin merkittävän uuden ominaisuuden vuodelle 2017. Gear VR -mallin mukana tulee nyt erillinen käsiohjain. Kaarevasti muotoiltu ohjain toimii sekä kauko- että peliohjaimena. Ohjaimen ansiosta käyttäjä voi vähentää käsi- ja pääeleiden käyttöä, mikä lisää pitkien VR-istuntojen mukavuutta.

Ohjaimen varustukseen kuuluvat “Finger-trigger”-liipaisin, kotipainike, äänenvoimakkuuden säädin sekä takaisin-painike. Ohjaimessa on myös kosketusalusta, joka helpottaa liikkumista ja vuorovaikutusta virtuaalimaailmoissa. Gear VR -ohjain on saatavana myös erikseen, ja se on yhteensopiva aiempien Gear VR -mallien kanssa.

Ohjaimella varustettu Gear VR tulee myyntiin keväällä 2017. Sen suositushinta on 149 euroa.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ehkä Gear VR on seuraavassa sukupolvessa 2-3 vuoden päästä jo käyttökelpoinen laite!. 😕