Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin paljon Huawein uutuudet maksavat Suomessa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Huawei P10 PlusHuawei esitteli tänään uudet P10-älypuhelimensa. Suomeen uutuudet saadaan maaliskuussa monien muiden maiden kanssa samaan aikaan.

Uutuuspuhelimen myynti alkaa maaliskuussa 20 markkinalla mukaan lukien Suomi, Ruotsi ja Norja. Suomessa Huawei P10:n virallinen myynti alkaa 31. maaliskuuta, ja sen hinta on alkaen 599 euroa. Huawei P10 Plussan myynti alkaa huhtikuun lopulla, sen hinta on 799 euroa. Molemmat ovat Dual-SIM-puhelimia.

Watch 2- ja Watch 2 Classic -älykellojen myynti alkaa maaliskuussa Espanjassa, Ranskassa, Portugalissa, Italiassa ja Saksassa sekä Kiinassa alkaen 329 euron hintaan. Kellojen myynti laajenee huhtikuussa, mutta niiden Suomen markkinoille saapumista ei ole vielä vahvistettu.

Huawei Watch 2

Huawei Watch 2 ja Watch 2 Classic.

Päivitetty klo 21.05: Vaihdettu Huawein vahvistamat hinta- ja saatavuustiedot.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Ei paha hinta, Plus ennakkotilaukseen😊

 2. Jaro

  Huawei P10 Plussa tulee 4Gt + 64Gt muisteilla 699 euron hintaan tai 6Gt + 128 Gt muisteilla 799 euron hintaan. Ei siis varianttia, jossa 4Gt RAM ja 128Gt tallennustilaa.

  • Jaro

   Itse itseäni korjaten, ensimmäistä varianttia koskien, 599 euron hintaan.

 3. Ju

  10 Plussan toisessa versiosa 6GB RAM ja 128GB tallennustila :)

 4. Joba

  Järjettömiä hintoja jostain Huaweista…..

  • Lukija

   Eipä niissä ole muuta järjetöntä kuin kaltaistesi tietämättömien ennakkoluulot. Monella osa-alueella jo Samsungin kärkimalleja edellä näin pienenä sivuhuomiona.

 5. SANDY

  Jos kiinostusta löytyy niin Huawei on tuonut mahdollusuuden kokeilla jo uutta P10 puhelinta Helsingin myymälässä.