Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG esittelee uuden huippupuhelimensa – täältä seuraat julkistusta hetki hetkeltä

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG G6

LG G6 vuotokuvassa.

LG aloittaa oman julkistustilaisuutensa Mobile World Congressissa kello 13.00 Suomen aikaa. Yhtiö lähettää tilaisuudesta YouTuben kautta livelähetyksen, joten halukkaat voivat seurata tilaisuutta hetki hetkeltä.

Eteläkorelaiselta elektroniikkavalmistajalta odotetaan uutta G6-lippulaivaälypuhelinta, joka on vuotanut niin kuvien kuin teknisten tietojen osalta lähes kauttaaltaan julkisuuteen. LG:llä ei luultavasti ole paljoakaan uutta kerrottavaa itse tilaisuudessa.

Vedenkestävään ja metallirakenteiseen G6-huippupuhelimeen odotetaan 18:9 kuvasuhteen FullVision-kosketusnäyttöä, jonka tarkkuus olisi 2880 x 1440 pikseliä. Kaksoistakakameran lisäksi puhelimessa olisi Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa.

Tilaisuutta voit katsella YouTubesta.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi