Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen uudet iPadit myyntiin vasta touko-kesäkuussa? Luvassa merkittäviä uudistuksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyinen 9,7 tuuman iPad Pro on saamassa suuremmalla näytöllä varustetun seuraajan.

Nykyinen 9,7 tuuman iPad Pro on saamassa suuremmalla näytöllä varustetun seuraajan.

Applen uudet iPadit ovat näilä näkymin tulossa markkinoille vasta touko-kesäkuussa, kertoo alihankkijalähteisiinsä perustuen DigiTimes.

Applen odotetaan uudistavan iPad-mallistoaan päivittämällä 12,9 tuuman iPad Pron teknisesti nykyaikaan, korvaamalla nykyisen 9,7 tuuman iPad Pron uudella 10,5 tuuman mallilla sekä tuovan myyntiin myös edullisemman 9,7 tuuman iPadin.

Nykyiset iPad-mallit ovat loppuneet ympäri maailmaa jo ajoittain varastoista viime viikkojen aikana, mikä kielii tulevasta uudistumisesta Applen jo purkaessa varastojaan.

Aiemmat huhut kertoivat Applen maaliskuun julkistustilaisuudesta, jossa iPadien ohella nähtäisiin myös uusi punainen väri iPhone 7 -puhelimille ja 128 gigatavun iPhone SE -mali. DigiTimesin mukaan Applen alihankkijat olivat toivoneet ainakin yhden uuden iPadin toimitusten alkavan jo vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, mutta nyt aikataulu näyttää venyvän touko-kesäkuulle – ja näin alihankkijoiden ensimmäisen neljänneksen tulosnumerot kärsivät.

12,9 tuuman ja uusi 10,5 tuuman iPad Pro ovat saamassa uuden Apple A10X -järjestelmäpiirin. Edullisemmassa 9,7 tuuman iPadissa on tyytyminen vähemmän tehokkaaseen A9-piiriin.

Uuden 10,5 tuuman iPadin näyttöreunusten pitäisi olla aiempaa pienempiä ja näin näytön koon kasvusta huolimatta laitteen koko on säilymässä käytännössä ennallaan 9,7 tuuman nyky-iPadien kanssa.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Lemmy

    Sanoppas, miksei tuo 10,5 olsi täysin uus ja tuo 9,7 tulee ” halppisversiona ” ????

Tuoreimmat jutut