Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässäkö oikeasti älykäs kelloratkaisu? Sveitsiläinen kellovalmistaja esitteli ”maailman ensimmäisen hybridiälykellon”

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

MyKronoz ZeTime

Sveitsiläinen kello- ja rannelaitevalmistaja MyKronoz on esitellyt maailman ensimmäiseksi hybridiälykelloksi kutsumansa kellomallin, ZeTimen. MyKronoz ZeTime sisältää värinäytön, jonka keskellä on reikä, jonka läpi on sovitettu perinteiset kellon viisarit.

Perinteisten pyöreiden rannekellojen tapaan muotoiltu ZeTime on suunniteltu jatkuvasti käytettäväksi ja sisältää tuttuja älykello-ominaisuuksia, kuten pulssimittauksen, kiihtyvyysmittarin, unen ja aktiivisuuden seurannan sekä älypuhelimelta saapuvat ilmoituksen. Kellosta voi esimerkiksi tarkistaa sääennusteen, saapuvat viestit tai lähestyvät kalenterimerkinnät. Lisäksi sillä voi muun muassa ohjata puhelimen musiikin soittoa tai kameraa.

Älykello-ominaisuuksien lisäksi ZeTime näyttää kellonajan perinteisillä pyörivillä viisareilla, jotka liikkuvat jopa 30 päivää yhdellä latauksella. Viisarit osaavat myös siirtyä näyttämään oikeaa aikaa aikavyöhykkeen vaihtuessa. ZeTime on myös vesitiivis 30 metriin asti, eli se kestää roiskeet, kuten sateen tai käsien pesun.

Teräsrunkoiseen kelloon on tarjolla useita erilaisia rannekkeita ja Bluetooth 4.1 LE -yhteyttä tukeva ZeTime toimii niin Android- kuin iOS-puhelimien kanssa. MyKronoz esittelee kellouutuuttaan helmi–maaliskuun vaihteessa Barcelonassa järjestettävillä MWC-messuilla. Kellon myynti alkaa syksyllä alkaen 200 dollarin hintaan.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Tex Willer

    Hienomp ku Huawei watch 2

  2. Matti#2

    Ihan kuin oisin nähnyt tuollaisen jo vuosia sitten. En kyllä muista merkkiä.

  3. Kuulostelija

    Hinnasta näkee heti että leluksi tai pöytälaatikkoon tarkoitettu kello, mutta erittäin hyvä että tulee markkinoille.