Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen Gboard-näppäimistö päivittyi iPhonella – tukee nyt myös suomea ja uusia emojeja

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Gboard.

Gboard iPhonella.

Google on julkaissut päivityksen Gboard-näppäimistöstään Applen iPhonelle. Uusi päivitys tuo mukaan tuen myös suomen kielelle. Kieltä pääsee tarvittaessa vaihtamaan Gboardin asetuksista.

Gboard on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta. Lisäksi Gboard on saatavilla myös Androidille Google Playsta.

Yhteensä 15 uuden lisäkielen tuen ohella Gboardin päivitys lisää nyt tuen iOS 10:n uusille emojeille, tarjoaa pääsyn Googlen vaihtuviin Doodles-logoihin sekä mahdollistaa myös tekstin sanelun.

Gboardissa voi tehdä Google-hakuja suoraan näppäimistön kautta mistä tahansa sovelluksesta – sillä voi etsiä niin normaaleja hakutuloksia, videoita, kuvia, säätietoja, uutisia, urheilutuloksia kuin lähialueen paikkojakin. Google-haun tuominen näppäimistön sisään vähentää Googlen mukaan tarvetta hyppiä eri sovellusten välillä tietoa hakiessa ja sitä mahdollisesti taas viesteihin eteenpäin lähetettäväksi liitettäessä.

Lisäksi Gboardilla onnistuu kätevästi GIF-kuvien sekä emoji-kuvakkeiden haku lähetettäväksi. Itse kirjoittaminen Gboardilla onnistuu myös liu’uttamalla sormea sanan sisältämien kirjainten kautta.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut