Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Merkittävästi lisää työtehoa? Microsoftin Office-sovellukset saivat kattavan tuen Applen huippuläppärin Touch Barille

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoft on julkaissut päivitykset Office 2016 for Mac -sovelluksista eli Wordista, Excelistä, PowerPointista ja Outlookista.

Uudet päivitykset tuovat mukaan tuen uudessa MacBook Prossa ylimmän funktionäppäinten näppäimistörivin korvanneelle Touch Bar -kosketusnäytölle.

Microsoftin toimistosovellukset saavat kattavan tuen eri sovelluksen ja tilanteen mukaan vaihtuvillle oikoteille ja toiminnoille Touch Barissa. Erityisesti Word-tekstinkäsittelyn osalta uutuus on Word Focus Mode, joka piilottaa Wordista päänäytöltä kaikki toiminnot ja valinnat ja tarjoaa näin mahdollisuuden keskittyä vain omaan tekstiin.

Excelissä puolestaan esimerkiksi =-merkin soluun syöttämisen jälkeen aukeavat heti pikavalinnat Touch Barille käytetyimmistä funktioista.

Eri Touch Barilla tarjottavien komentojen on tarkoitus nopeuttaa työskentelyä sovelluksissa. Merkittävistä muista kuin Applen omista sovelluksista esimerkiksi Adobe on Microsoftin ohella luvannut tuoda Touch Bar -tuen laajasti omiin sovelluksiinsa.

Word

 

Excel

PowerPoint

Outlook

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi