Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Legendan paluuseen reilu viikko – HMD:ltä sanarikas ennakkovideo: ”Haluan rakastaa sinua kuten Nokia 3310:äni”

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Nokian alkuperäinen 3310.

Nokian alkuperäinen 3310.

Legendaarisen Nokia 3310:n odotetaan tekevän paluun reilun viikon päästä, sunnuntaina 26. helmikuuta, kun Nokia-puhelimia nykyisin kehittävä ja myyvä HMD Global julkistaa uutta tilaisuudessaan Barcelonassa.

Tieto tulevasta Nokia 3310:n modernin version julkistuksesta paljastui, kun erittäin luotettava vuotaja Evan Blass kertoi sen kuuluvan HMD:n suunnitelmiin uusien Nokia 3 ja Nokia 5 -älypuhelinten sekä jo Kiinassa julkistetun Nokia 6:n kansainvälisen esittelyn ohella. Itse tulevasta Nokia 3310 -puhelimesta ei vielä toistaiseksi tiedetä muuta kuin hinta, 59 euroa, jonka Blass paljasti.

HMD Global on nyt jakanut myös YouTubessa nyt videon, jossa esille pääsee runoa lausumaan Asia Samson – ja aiheena esiin on nostettu Nokia 3310 vuosituhannen vaihteesta. Videokaan ei toki paljasta juuri mitään tulevasta – eikä sinällään edes vahvista uuden Nokia 3310:n tuloa, sillä HMD:n nykyisin ylläpitämä Nokia Mobile -sivu Facebookissa on nostanut esiin myös monia muita Nokian menneiden vuosien puhelinmalleja aktiivisesti viime päivinä.

Kiinnostus tulevaa Nokia 3310 -julkistusta kohtaan on korkealla. Tavallaan siitä on tulossa mobiilialan vuotuisen suurtapahtuman Mobile World Congressin tämän vuoden tähtihetki. Aikamoinen yllätys.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Jiipee

  Osaavan oloista markkinointia pl Nokia 6n hassu lanseeraus etuajassa

 2. Hendrik

  Häpeällistä katsoa, kuinka Nokian nimi tahriutuu tämän HMD -yhtiön käsissä!. 😓

  • Henrik1

   🤔😅