Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on uusi Huawei P10 -huippupuhelin sinisenä, kultaisena ja vihreänä

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Huawei P10 eri väreissä.

Huawei P10 eri väreissä.

Tuttu ja luotettu vuotaja Evan Blass on paljastanut Twitterissä kuvan ensi viikon sunnuntaina 26. helmikuuta julkistettavasta uudesta P10-huippupuhelimesta eri väreissä.

Huawei itse on vihjannut P10:n tulevista värivaihtoehdoista aktiivisesti sosiaalisissa medioissa viime päivinä nostaen esiin juuri sinisen, kullan ja vihreän värin. P10 saanee myös perinteisempiä värivaihtoehtoja näiden pirteiden värien ohella.

P10:n lisäksi Huaweilta odotetaan myös P10 Plussaa. Keskeinen ero kahdessa puhelimessa olisi näytössä, joka P10:ssä on huhujen mukaan kooltaan 5,2 tuumaa ja malliltaan tasainen ja P10 Plussassa 5,5 tuumaa ja kaartuu laitteen sivureunoille. Lisäksi tulossa olisi P10 Lite, mutta perinteiseen tapaan sen odotetaan ominaisuuksiltaan olevan huomattavasti todellisia P10-huippupuhelimia vaatimattomampi.

Huawei P10:n odotetaan sisältävän:

 • 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä
 • Sormenjälkitunnistin edessä kotinäppäimessä
 • Leica-kaksoiskamera, ainakin 2×12 megapikseliä, laser-tarkennus ja kaksois-LED-kuvausvalo
 • Huawei HiSilicon Kirin 960 -järjestelmäpiiri
 • 4 gigatavua RAM-muistia
 • Kaksi SIM-korttipaikkaa
 • 3 100 milliampeeritunnin akku

Edestä löytyvä sormenjälkitunnistin on merkittävä ero edeltäjästä P9:stä, mutta Huawei siirtyi edestä löytyvään tunnistimeen jo viime vuoden puolella huippupuhelimissa Mate 9 Prossa.

Esillä P10-huhuissa ovat olleet myös 8 megapikselin etukamera, iirisskanneri ja Harman Kardon -ääniteknologia, mutta näille ei ole saatu minkäänlaista parempaa vahvistusta. Oletettavasti myös P10-puhelimet tulevat tukemaan jo Mate 9:ssä nähtyä Huawein uutta tehokasta SuperCharge-pikalatausta.

Eilen verkkoon vuoti kiinalaislähteistä myös väitettyjä kuvia P10 Plussasta. Kuvat löytyvät alta, mutta muistutamme niiden mahdollisesti olevan väärennöksiä ja huijausta. Kuvien alkuperä on kyseenalainen ja kuvat sisältävät myös osittain epäilyttäviä piirteitä, kuten kulmikkaamman muodon ja ylikorostetusti kaartuvan näytön.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Tuo sininien😮😯😶

 2. Azazel

  Vihreä tai sininen 😁 Voisin jopa harkita ostavan ton

 3. SANDY

  Lisää kuvia p10 protyypistä

  Samaa puhelinta ollaan epäilty p9 kopioksi mutta näin ei näyttäisi olevan.

  https://www.androidheadlines.com/2017/02/fcc-reveals-huawei-p10s-design-and-measurements.html

 4. Hendrik

  Puhelinten KIA!. 😕

 5. SANDY