Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Täyttävätkö turhat sovelluskuvakkeet Androidisi kotivalikon? Näin estät Google Playtä lisäämästä uusia kuvakkeita

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Play logoGooglen Play-sovelluskaupalla on tapana lisätä jokaisen asennettavan sovelluksen kuvake Android-puhelimen tai -tabletin kotivalikkoon, mikä saattaa joskus tuntua turhauttavalta. Esimerkiksi uuden laitteen käyttöönoton yhteydessä valikko saattaa nopeasti täyttyä kuvakkeista, joista ehkäpä vain muutamille on säännöllisemmin tarvetta. Google Playn asetuksista voi onneksi helposti ottaa pois käytöstä tuon kuvakkeiden lisäämisen.

Avaa ensin Play Kauppa ja seuraavaksi avaa sivuvalikko painamalla hakupalkin kuvaketta, jossa on kolme viivaa. Etsi valikosta kohta Asetukset ja valitse se. Etsi sieltä kohta Lisää kuvake aloitusruutuun ja poista sen perässä oleva rasti.

Google Play

Avaa valikko yläosan hakupalkin kuvakkeesta.

Google Play

Etsi valikosta kohta Asetukset.

Google Play

Poista rasti kohdasta Lisää kuvake aloitusruutuun.

Näin sovelluskaupasta asennettavien sovellusten kuvakkeita ei enää lisätä kotivalikkoa täyttämään, ja sovellukset päätyvät vain omaan sovellusvalikkoonsa, josta niiden pikakuvakkeita voi sitten tarpeen mukaan lisätä kotivalikkoon raahaamalla. Edellä mainittu kikka tietysti toimii vain niissä Android-laitteissa, joissa on erillinen sovellusvalikko.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi