Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TomTomilta uusi, edullisempi versio Touch-aktiivisuusrannekkeesta – Touch Cardio

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

TomTom Touch Cardio

TomTom on esitellyt aiemman Touch-fitnessmittarinsa rinnalle uuden Touch Cardio -rannekkeen. Uutuudessa ei ole aiemman mallin kehonkoostumusmittausta, mutta samalla se on alle sadan euron hinnallaan myös selkeästi edullisempi vaihtoehto.

Touch Cardio sisältää monia aktiivisuusrannekkeille tyypillisiä ominaisuuksia, kuten pulssin mittaamisen suoraan ranteesta sekä päivän aikana kuljettujen askeleiden, poltettujen kaloreiden sekä unen määrän seurannat.

Ranneke seuraa myös urheilusuoritusten ja harjoitusten intensiteettiä ja antaa tietoa kuntotasosta.

”Monille ihmisille liikkuminen on luonnollinen osa jokapäiväistä arkea, ja hyötyliikuntaa onkin helppo harrastaa yksinkertaisesti kävelemällä töihin ja ruokakauppaan tai käyttämällä portaita. TomTom Touch Cardio on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen, kannustamaan ihmisiä liikkeelle”, kertoo Corinne Vigreux, TomTomin kuluttajatuotteista vastaava johtaja.

TomTom Touch Cardio

TomTom Touch Cardio voidaan yhdistää hiljattain uudistuneeseen TomTom Sports -älypuhelinsovellukseen, jonka avulla käyttäjä pääsee tarkkailemaan tuloksien kehittymistä ja aktiivisuutta myös pidemmällä aikavälillä.

TomTom Touch Cardio tulee myyntiin Suomessa kevään 2017 aikana suositushintaan 99 euroa.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut