Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen uutuuskuulokkeet myöhästyivät kuukausia – BeatsX-toimitukset nyt alkamassa

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

BeatsX:n neljä eri värivaihtoehtoa - harmaa ja sininen ovat uusia.

BeatsX:n neljä eri värivaihtoehtoa – harmaa ja sininen ovat uusia.

Apple on vihdoin tuomassa myyntiin myös langattomat BeatsX-kuulokkeensa, joiden piti alun perin tulla saataville jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Apple myönsi BeatsX-kuulokkeiden lisämyöhästymisen kertoessaan myös pari kuukautta myöhästyneiden AirPodsien ensimmäisten toimitusten alkamisesta joulun alla.

CNETin mukaan uudet BeatsX-kuulokkeet ovat tulossa myyntiin 10. helmikuuta Yhdysvalloissa Apple-myymälöissä ja Applen verkkokaupassa. Toimitukset myös täällä päin maailmaa alkanevat aivan lähiaikoina.

BeatsX-värivalikoimaan esiteltiin nyt myös kaksi uutta vaihtoehtoa. Aluksi toimitukset käynnistyvät valkoisessa ja mustassa värissä, jotka saavat myöhemmin seuraa uudesta harmaasta ja sinisestä.

Kuulokkeiden hinta on 149,95 euroa.

Myös BeatsX-kuulokkeet sisältävät Applen uuden W1-piirin AirPodien sekä ensimmäisenä myyntiin tulleiden Beats Solo3 Wireless ja Powerbeats3 Wireless -kuulokkeiden tavoin. W1-piirin ansiosta kuulokkeiden paritus kaikkien käyttäjän Applen laitteiden kanssa käy vaivattomasti. BeatsX:t tarjoavat 8 tunnin akunkeston ja 5 minuutin latauksella lisää käyttöaikaa saa 2 tuntia.

Applen AirPodeista BeatsX-kuulokkeet eroavat in-ear-muodollaan sekä kaulahihnalla.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi