Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viikon sovellus: Ilmainen Pixabay tarjoaa satojatuhansia kuvia vapaaseen käyttöön

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Pixabay

Kuvapankit ovat käteviä niin toimittajille, mainostajille, verkkosivujen ylläpitäjille ja blogaajille kuin monille muillekin, mutta kuvapankkien käyttö voi tuntua etäiseltä ja olla kallistakin. Hiljattain julkaistu Pixabay-niminen sovellus kuitenkin tarjoaa helposti lähestyttävän kuvapankin mobiililaitteille.

Pixabay sisältää kuvia, vektorigrafiikkaa ja videoita vapaasti käytettäviksi. Materiaalia voi käyttää kuvitukseen kaikin mahdollisin tavoin, sillä kaikki Pixabayssä julkaistu materiaali on julkaistu Creative Commons CC0 -lisenssillä. Materiaalia saa julkaista uudelleen ja muokata vapaasti, myös kaupalliseen käyttöön.

Sovellus tarjoaa kätevät hakutoiminnot ja materiaalia voi myös selata aihealueittain. Lisäksi sovellus tarjoaa mahdollisuuden kommentointiin ja viestittelyyn, ja kuvia voi myös tykkäillä ja hallinnoida sovelluksen sisällä sekä ladata laitteelle eri kokoisina tarpeen mukaan. Sovellus on maksuton ja tarjolla niin Android-laitteille kuin iOS-laitteillekin, eli iPhonelle, iPadille ja iPod touchille.

Pixabay löytyy Android-laitteille Google Playstä ja iOS-laitteille Applen App Storesta.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi