Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin toimii Apple Watchiin tuleva uusi teatteritila – watchOS 3.2 beta 1 julkaistu

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

watchOS 3.2 tuo uuden teatteritilan.

watchOS 3.2 tuo uuden teatteritilan.

Apple on julkaissut nyt ensimmäisen beetatestiversion uudesta watchOS 3.2 -ohjelmistopäivityksestä Watch-kellolleen. Apple kertoi tulossa olevasta beetasta jo viime viikolla julkaistessaan myös ensimmäiset iOS 10.3 ja macOS Sierra 10.12.4 -beetat.

watchOS 3.2:n merkittäviä uudistuksia Apple-kelloon ovat teatteritila sekä Sirin avautuminen sovelluksille.

Uudessa teatteritilassa Apple Watchin näyttö ei syty automaattisesti rannetta nostettaessa, mutta saapuvista ilmoituksista kuitenkin kerrotaan värinällä – erona jo aiemmin tarjolla olleeseen älä häiritse -tilaan. Saapuneen ilmoituksen saa näkyviin Watchin näyttöä tai digitaalikruunua painamalla. Teatteritilan voi kytkeä päälle Watchin toimintakeskuksesta vastaavalla tavalla kuin esimerkiksi lentokone- tai älä häiritse -tilan.

Toisen watchOS 3.2:n uudistuksen, SiriKitin, tulo osaksi Apple Watchia tarkoittaa myös kellossa Sirin toimintojen laajentumista muihin sovelluksiin. Jatkossa myös Watchista voisi Sirillä esimerkiksi lähettää WhatsApp-viestejä tai tilata Uber-kyydin.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut