Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tiesitkö? Kaikki vinkit ja ohjeet iPhonen käyttöön löytyvät näin

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kuvassa iPhone 7 Plus, iPhone 7 ja iPhone SE.

Älypuhelimien mukana ei tätä nykyä varsinaisia ohjekirjoja toimiteta, vaan mukana saattaa parhaimillaankin olla vain pieni lehtinen, jolla opastetaan alkuun laitteen käytön kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki ominaisuudet pitäisi etsiä googlettamalla tai yrityksen ja erehdyksen kautta. Tässä artikkelissa opastetaan, miten löytyvät kaikki ohjeet ja niksit iOS-laitteiden käyttöön.

iOS 10 Vinkit

iOS:n Vinkit-sovellus.

Selkein lähde vinkeille on Applen oma Vinkit-sovellus, joka esiteltiin jo iOS 8:n mukana syksyllä 2014. Vinkit-sovellus löytyy laitteista esiasennettuna, mutta jos sen on sattunut poistamaan, sen voi ladata uudelleen käyttöön App Storesta maksutta. Vinkit-sovellus sisältää liudan niksejä ja selkeitä ohjeita eri aihealueista.

iOS 10.2 käyttöopas

iPhonen käyttöopas iOS 10.2:lle sisältää 232 sivua (iBooks-sovelluksessa näkyvä sivumäärä riippuu laitteen näytöstä ja fonttikoosta).

Mikäli Vinkit-sovellus ei tarjoa riittävästi apua, voi aina turvautua käyttöoppaaseen. Käyttöopas ei iPhonen tai muun iOS-laitteen yhteydessä tarkoita pienen pientä lehdykkää tai julmettua paperikasaa, vaan koko opas löytyy digitaalisena iBooks Storesta, ja on ladattavissa maksutta. Koska kyse on digitaalisesta iBooks-kirjasta, on käyttö ja tarvittavan sisällön löytäminen helppoa, sillä käytettävissä ovat niin linkit sisältävä hakemisto kuin hakutoimintokin, jolla halutut aiheet löytyvät nopeasti.

Vinkit-sovellus löytyy App Storesta tämän linkin takaa. iPhonen käyttöopas iOS 10.2:lle löytyy täältä, iPadin käyttöopas iOS 10:lle täältä ja iPod touchin käyttöopas iOS 10.2:lle täältä. Myös vanhemmille iOS-versioille löytyy käyttöoppaita.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi