Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilla suunnitelmissa Gear Fit Pro – entistä edistyksellisempi aktiivisuusranneke?

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsung Gear Fit2.

Samsung Gear Fit2.

Samsungin Gear S2- ja Gear S3 -älykellot sekä Gear Fit 2 -aktiivisuusranneke sisältävät monenlaisia ratkaisuja käyttäjänsä kuntoilun ja muun aktiivisuuden tarkkailuun ja seurantaan. Korealaisyhtiöllä saattaa kuitenkin olla uusia jippoja takataskussaan, mikäli tuotenimistä voi jotain päätellä.

SamMobile kertoo Samsungin hakeneen tavaramerkkiä uudelle Gear Fit Pro -tuotenimelle. Ainakin nimen perusteella voisi olettaa, että kyseessä olisi aiempaa edistyksellisempi väline aktiivisuuden seurantaan.

Muuta kuin nimi ei vielä tässä vaiheessa ole tiedossa, mutta SamMobile arvelee, että uusi laite voisi kytkeytyä Samsungin kolme vuotta sitten esittelemään SAMI-terveysohjelmistoalustaan, ja olla yhtiön oma versio sen tuolloin esittelemästä Simband-referenssilaitteesta. Simband-konsepti sisälsi useita antureita esimerkiksi käyttäjän kehon lämpötilan, pulssin ja monien muiden tietojen mittaamiseen.

Niin tai näin, jos ja kun Gear Fit Pro jossain vaiheessa näkee päivänvalon, voidaan olettaa sen sisältävän ainakin joitain erikoisuuksia nykyiseen Gear Fit 2 -rannekkeeseen nähden.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    Istuin vessassa Polar v800 kädessä. Kesken toimituksen tuli piip ja ”saavutit tavoitteesi”.