Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Verkkokauppa vuoti: Lenovolta tulossa edullisempi Yoga Book mielenkiintoisella näppäimistöllä

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Lenovo esitteli viime vuoden puolella Yoga Book -nimisen 2-in1 -laitteen, joka tuli saataville sekä Android- että Windows-käyttöjärjestelmillä. Nyt Amazon on listannut verkkosivuilleen uuden Lenovo Yoga Book A12 -laitteen, joka on tämänhetkisiä malleja edullisempi ja suurempi. Asiasta kertoi AndroidAuthority.

Vuodetun Lenovo Yoga Bookin näytön koko olisi 12,2 tuumaa eli pari tuumaa aiempia Yoga Bookeja suurempi. Näytön tarkkuus olisi kuitenkin laskenut 1920 x 1080 pikselistä 1280 x 800 pikseliin. Muita teknisiä tietoja olisi muun muassa Intelin neliytiminen suoritin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja Android 6.0.1 Marshmallow -käyttöjärjestelmä. Vielä ei ole tietoa, tuleeko laite saataville myös Windowsilla niin kuin edelliset Yoga Book -laitteet. Tuleva Yoga Book painaisi 997 grammaa ja sen fyysiset mitat olisivat 280,4 x 204,7 x 11 millimetriä.

Lenovo Yoga Book A12 sisältäisi Halo Keyboardin, jossa näppäimet olisivat kapasitiivisia kosketuspainikkeita. Näin näppäimistöosa taipuisi myös kirjoitus- tai piirtoalustaksi.

Amazon myy laitetta 299 dollarin hintaan, mikä luultavasti tarkoittaa sitä, että Suomessa laite maksaa 299 euroa, jos se tulee täällä myyntiin. Lenovo julkistanee uuden Yoga Bookin virallisesti lähiaikoina.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut