Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ei sittenkään – Sony lopetti Android Nougat -päivityksen jakelun ongelmien vuoksi

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Sony Android Nougat

Sony lopetti Android Nougatin jakelun.

Sony aloitti viime kuussa Xperia-älypuhelimiensa päivittämisen Android Nougatiin. Monet puhelinmallit ehtivät jo saadakin Nougat-päivityksen, mutta nyt yhtiö on lopettanut päivityksen jakelun ongelmien vuoksi, kertoo XperiaBlog. Sony oli juuri aloittanut hieman vanhempien mallien, kuten Xperia Z3+:n, päivittämisen.

Yhtiö on varmistanut asian ja kertonut samalla, että päivitys tuodaan uudelleen jakeluun niin pian kuin on mahdollista. Sony kertoi, että päivityksen jälkeen yhtiö sai palautetta käyttäjiltä, että äänitiedostojen toistaminen kolmansien osapuolien sovelluksilla ei toiminut normaalisti. Myös SD-korttien salatun datan lukemisessa oli jonkinlaisia ongelmia.

Minkäänlaista aikataulua Sony ei antanut päivityksen jakelun aloittamiselle. Uusi Nougat-päivitys tuo liudan uusia ominaisuuksia ja pieniä muutoksia käyttöliittymän ulkonäköön.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi