Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nintendon toinen mobiilipeli tulee 2. helmikuuta, Android saa Super Mario Runin maaliskuussa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Fire Emblem Heroes.

Fire Emblem Heroes.

Nintendo on kertonut julkaisevansa toisen mobiilipelinsä älypuhelimille, Fire Emblem Heroesin, 2. helmikuuta. Peli tulee samanaikaisesti saataville sekä Androidille että Applen iOS:lle eli iPhonelle ja iPadille.

Nintendon ensimmäinen mobiilipeli, nimekkäämpi Super Mario Run, keräsi ennätysmäiset lataukset, kun se julkaistiin 15. joulukuuta Apple-laitteille. Nintendo on jo avannut Super Mario Runin ennakkoilmoittautumisen myös Androidilla, jolle pelin on nyt kerrottu olevan saapumassa maaliskuussa.

Kun Super Mario Run oli alusta alkaen suunniteltu älypuhelimille ja niiden kosketusnäytöille, on Fire Emblem Heroesissa kyseessä muunnelma, päivitetty versio aiemmin muille alustoille julkaistusta pelistä. Uudessa mobiiliversiossa grafiikat on kuitenkin piirretty uudelleen, ja mukana on myös uudet ääninäyttelijät. Ideana strategisessa taistelupelissä on ohjata kahden valtakunnan välistä taistoa.

Myös Fire Emblem Heroesin osalta voi tehdä ennakkorekisteröitymisen Google Playssa, jolloin saa ilmoituksen pelin julkaisusta.

Fire Emblem Heroes on tulossa ladattavaksi ilmaiseksi, mutta sisältää sovelluksen sisäisiä ostoja.

Nintendolta odotetaan tänä vuonna ainakin neljää uutta mobiilipeliä. Seuraavaksi Fire Emblemin jälkeen vuorossa voi olla Animal Crossing.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendrik

    Neljä (vai viisi?.) kuukautta iOS:n jälkeen!. 😲

Tuoreimmat jutut