Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy S7 -puhelinten Nougat-päivitys julkaistu – aluksi beetaohjelmaan osallistuneille

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Samsung on julkaissut Nougat-päivityksen Galaxy S7 -puhelimille.

Samsung on julkaissut Nougat-päivityksen Galaxy S7 -puhelimille.

Samsung on aloittanut vakaan version jakelun Nougat-päivityksestään jo sen testaamiseen osallistuneille beetaohjelmaan liittyneille käyttäjille. Beetaohjelma ei ollut auki Suomessa.

Jo aiemmin Samsungin on raportoitu testanneen päivityksen jakelua pienelle määrälle käyttäjiä. Päivityksen laajemman jakelun on huhuttu käynnistyvän ensi viikolla, 17. tammikuuta. Julkaisuaikataulusta Pohjoismaissa ei ole vielä tietoa.

Päivityksen saavat sekä Galaxy S7 että Galaxy S7 edge.

Päivitys tuo Android 7.0 Nougatin käyttöjärjestelmäuudistusten ohella myös paljon muuta uutta Samsungilta: uudistuksen käyttöliittymään, joka tunnetaan jatkossa TouchWizin siirryttyä historian kirjoihin Samsung Experience -nimellä, erilaisia suorituskykytiloja, parannetut ilmoitukset ja pika-asetukset, näytön kahdelle sovelluksille jakavan Multi Window -toiminnon paremman toiminnan, uudistetun asetusvalikon, parannetun aina päällä Always On -näyttötilan sekä uuden Samsung Pass -toiminnon salasanojen muistamiseksi ja ilmeisesti myös Samsung Cloud varmuuskopiointiin.

Mukana on myös muun muassa valinnainen näytön sinisen valon vähennys, mahdollisuus alentaa näytön tarkkuutta akunkeston parantamiseksi ja uudistunut kalenterisovellus.

 

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendrik

    Eikö sen pitänytkään olla 7.1.1.?. 😟

Tuoreimmat jutut