Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG ennakoi huippupuhelinjulkistustaan videolla – vahvistus yhdelle merkittävälle uudistukselle

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

LG ennakoi G6-puhelinta videollaan.

LG ennakoi G6-puhelinta videollaan.

LG ennakoi tulevaa G6-lippulaivaälypuhelimensa julkistusta uudella mainosvideolla, jossa ihmiset kertovat älypuhelimiinsa kaipaamista asioista.

Käytännössä video vahvistaa G6:een huhutuista uudistuksista vedenkestävyyden, sillä eihän LG:llä olisi muuten järkeä sitä esiin nostaa. Lisäksi viittaus kaiken kerralla taltioivaan kameraan vihjaa myös G6:n tulevan edelleen kaksoiskameralla, jossa kakkoskamera on varustettu laajakuvalinssillä.

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.

LG on myös jo vahvistanut G6:n saavan uuden 5,7 tuuman näytön tavallisesta poikkeavalla 18:9-kuvasuhteella ja 2880×1440 pikselillä. Lisäksi G6 on hylkäämässä edeltäjänsä G5:n modulaarisen rakenteen, jossa pohjapalasen saattoi vaihtaa eri toimintoja tarjoavaan vaihtoehtoon. Mahdollisuus ei kiinnostanut käyttäjiä.

G6:n design on aiemmin nähty myös ohesta löytyvässä vuotokuvassa.

LG tulee julkistamaan G6:n Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopulla.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut