Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaiskoodarin yksinkertaisen hauska ninjapeli nousi Applen App Storessa viraalihitiksi

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Breakout NinjaSuomalaisen Tuomas Erikoisen yhden hengen pelistudio Part Time Monkey on onnistunut luomaan viraalihitiksi nousseen pelin. Yksinkertainen ja hauska Breakout Ninja on muutamassa päivässä lähtenyt hurjaan nousukiitoon Applen App Storessa.

Breakout Ninja on tätä kirjoitettaessa esimerkiksi Yhdysvaltojen App Storen listalla jo sijalla kahdeksan ilmaisten pelien latauksissa. Saksassa sijoitus on 13. ja Australiassa 6., ja nousu on ollut nopeaa, sillä peli julkaistiin viime torstaina. Part Time Monkeyn kaltaiselle pienelle pelistudiolle voikin pitää kultasuoneen osumisena sitä, että Apple nosti Breakout Ninjan esiin App Storen Featured-osiossa.

Tyylikkäästi ja hauskasti piirretyssä pelissä ohjataan tummaa ninjahahmoa yksinkertaisesti näyttöä näpäytellen. Pelitapa on siis juuri sopivan yksinkertainen ja viihdyttävä maksuttomalle mobiilipelille.

Breakout Ninja

Breakout Ninja on maksuton ja mainosrahotteinen, mutta mainoksista pääsee eroon yhdellä 1,99 euron kertaostoksella. Muita ostoksia peli ei tarjoa. Breakout Ninja on tällä hetkellä saatavilla Applen iOS-laitteille eli iPhonelle ja iPadille. Mahdollisen Android-version julkaisu on Erikoisen mukaan vielä harkinnan alla.

Part Time Monkeyn Tuomas Erikoinen on jo pitkän linjan pelinkehittäjä, sillä hän on aikoinaan toiminut Roviolla alkuperäisten Angry Birds -hahmojen piirtäjänä ja jätti Rovion vuonna 2012 perustaakseen uuden Boomlagoon-pelistudion. Tätä nykyä mies keskittyy Part Time Monkeyn pyörittämiseen.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi