Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MTV avaa uuden C More -suoratoistopalvelun – haastaa Netflixin kotimaisuudella ja urheilulla

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

C Moren sisältöä.

C Moren sisältöä.

MTV on avaamassa uuden maksullisen C More -suoratoistopalvelun. Tuttu MTV Katsomo on jatkamassa mainoksilla varustettuna ilmaissisällön palveluna.

C Moren helmikuussa tapahtuvan uudistuksen myötä MTV:n kaikki maksullinen verkkosisältö formulakisoista elokuviin sekä myös antenni- ja kaapeliverkkojen MTV Total -kanavat liittyvät C MORE -tuoteperheeseen.

”Uusi C MORE on ensimmäinen täysimittainen suomalainen streaming-alan toimija ja sen sisällössä korostuvat koko perheen kotimaiset ohjelmat sekä erinomaisen laadukkaat kansainväliset sarjat, elokuvat ja urheilu”, kommentoi MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund. ”On selvää, että kotitaloudet tulevat Suomessakin ottamaan käyttöönsä useampia kuin yhden suoratoistopalvelun, kun niiden edut on löydetty. Vaikka markkinoiltamme löytyykin jo hyviä kansainvälisiä palveluntarjoajia, puuttuu täältä kotimaisen yleisön tuntija.”

C More on tulossa aluksi tarjolla sovelluksina, jotka tarjoavat mahdollisuuden sisällön siirtoon myös suurella ruudulla Chromecastin avulla. Lisäksi myöhemmin kevään aikana C More saa myös oman älytelevisiosovelluksensa.

C More -suoratoistopalvelusta on tulossa tarjolle kaksi versiota:

  • 9,95 euron kuukausihintaan C More, joka tuo päätelaitteisiin koti- ja ulkomaiset C More -sarjat ja elokuvat sekä pohjoismaiden laajimman sisältökirjaston tarjonnan, uusimmat lastenelokuvat sekä muun lasten ohjelmiston.
  • 24,95 euron kuukausihinnalla C More Total, joka sisältää kaiken – eli sarjojen ja elokuvien lisäksi myös urheilusisällön, kuten F1, MM-jääkiekko, hiihtolajit ja muut lajit. Formulakauden avauskisaan mennessä MTV Sportin tiimi on vaihtanut nimekseen C More Sport.
C More -paketit.

C More -paketit.

Antanni-, kaapeli- ja satelliittiverkon kautta tarjolle tuotuna C Moren hinta on 14,95 euroa ja C More Totalin 29,95 euroa kuussa. Lisäksi tarjolle tulee 24,95 eurolla C More Sport, joka sisältää vain urheilusisällön.

Antenni-, kaapeli-, IPTV- ja satelliittiverkossa näkyvät MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2 ja MTV Juniori muuttuvat C MORE -kanaviksi maaliskuun lopussa ilman, että katsojan tarvitsee tehdä mitään.

 

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Juha

    Ihanan kallista :)

  2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Yle voisi tehdä vielä oman, jossa olisi vain Pekka ja Pätkä sekä Komisario Palmu elokuvia, ja muutama FST:n sarja. Maksu hoidetaan kaikkien verotuksessa.