Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG G6 -huippupuhelin tulossa myyntiin 10. maaliskuuta – julkistus MWC-aattona 26. helmikuuta

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.

LG:n uusi G6-huippupuhelin on tulossa myyntiin ensimmäisillä markkinoilla, kuten LG:n kotimaassa Etelä-Koreassa, 10. maaliskuuta, kertoo korealaismedia ETNews.

Puhelimen julkistus tapahtuisi Mobile World Congressin yhteydessä messujen alkua edeltävänä aattosunnuntaina 26. helmikuuta. Tyypillisesti suurimmat MWC-julkistukset nähdään juuri sunnuntain aikana, jolloin merkittävät valmistajat järjestävät kukin omat tilaisuutensa Barcelonassa.

Tuomalla puhelimensa myyntiin 10. maaliskuuta on LG tavoitteensa mukaisesti ehtimässä selvästi pääkilpailijansa Samsungin uuden huippu-uutuuden Galaxy S8:n edelle. Samsungin on huhuttu aloittavan Galaxy S8:n myynnin vasta yli kuukautta myöhemmin 18. huhtikuuta.

LG Display kertoi aiemmin tänään sen uuden 5,7 tuuman, 18:9-kuvasuhteen ja 2880×1440 pikselin QHD+-tarkkuuden näytön olevan tulossa LG:n uuteen seuraavaan lippulaivaälypuhelimeen tänä vuonna, eli G6:een.

Muina uudistuksina LG:n uusi G6-huippupuhelin on palaamassa normaaliin rakenteeseen G5:n vaihdettavin pohjapalasin muunneltavasta modulaarirakenteesta. Lisäksi G6:n on huhuttu olevan vedenkestävä ja sisältävän langattoman latauksen. Puhelimen designista on myös vuotanut jo materiaalia. Sisuksista uutuudesta odotetaan löytyvän Qualcommin uuden Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin. Kaksoiskameran osalta LG lienee jatkamassa G5:stä tutulla ratkaisulla, jossa pääkameran kaveriksi on lisätty toinen erittäin laajakulmainen kamera.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi