Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S8:n Bixby-apuri ja Samsung Pay Mini mainitaan jo Samsungin verkkosivuilla

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsung Pay Mini Bixby S8

Samsungin keväällä julkaistavan huippupuhelin Galaxy S8:n yhdeksi merkittäväksi uutuudeksi on huhuttu Bixby-nimeä kantavaa virtuaaliavustajaa, ja Samsungin omilla verkkosivuillaan julkaisema lipsautus näyttää vahvistavan Bixbyn saapumisen. Lisäksi tulossa on Mini-versio yhtiön mobiilimaksujärjestelmä Samsung Paystä.

Samsungin Korean-sivuilla esitellään Samsung Payn beetaversiota, jossa mainitaan Mini ja Bixby. Mini tarkoittaa Samsung Pay Miniä, Samsung Paystä typistettyä versiota, jota voi käyttää verkko-ostosten maksuun.

Bixbyä on huhuissa mainittu jo pidemmän aikaa. Kyseessä on Samsungin vastine esimerkiksi Google Assistantille ja Applen Sirille. Bixby tulee tiettävästi korvaamaan S Voice -ääniohjauksen ja saa integroinnin moniin S8:n esiasennettuihin sovelluksiin.

Galaxy S8:n julkistus- ja julkaisuaikataulu on tällä hetkellä jokseenkin hämärän peitossa. Vanhan kaavan mukaan uusi malli olisi esitelty helmikuun lopulla Mobile World Congress -messujen yhteydessä, mutta loppuvuodesta huhuttiin, että esittely olisikin siirretty huhtikuulle. Korea Herald kuitenkin raportoi tuoreeltaan, että laitteen esittely todella tapahtuisi jo MWC:ssä, mutta myyntiintulo tapahtuisi vasta huhtikuussa.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut