Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta tulossa Tango-puhelin – Huawei VR on Daydream-yhteensopiva

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Todellisuuteen lisättyjä dinosauruksia Lenovon Phab 2 Pron ruudulla.

Todellisuuteen lisättyjä dinosauruksia Lenovon Phab 2 Pron ruudulla.

Huaweilta on tulossa puhelin, joka tukee Googlen lisätyn todellisuuden Tango-kokonaisuutta. Mitään tarkempia tietoja tulevasta uutuudesta ei kuitenkaan vielä ole kerrottu.

Nyt CES-messuilla historian toisen Tango-puhelimen esitteli Asus ZenFone AR:n muodossa. Ensimmäinen Tango-puhelin oli viime vuoden Lenovo Phab 2 Pro. Tango mahdollistaa laitteiden sisältämien kameroiden avulla käyttöympäristön mallintamisen ja näin puhelimen näytöllä esineiden lisäämisen osaksi todellisuutta. Sillä voi esimerkiksi sovittaa vaatteita tai mallintaa huonekaluja oman kotinsa eri huoneisiin.

Asuksen ZenFone AR on ensimmäinen puhelin, joka tukee sekä lisätyn todellisuuden Tango-alustaa että myös Googlen Daydream-virtuaalitodellisuusalustaa.

Google esitteli Daydreamia tukevien puhelinten valikoimaa.

Google esitteli Daydreamia tukevien puhelinten valikoimaa.

Muita Daydreamia tukevia puhelimia ovat Googlen omat Pixel ja Pixel XL, ohjelmistopäivityksellä jo Moto Z ja Moto Z Force sekä Huaweilta Mate 9 Pro ja Porsche Design Mate 9. Tulossa tuki on myös ZTE:n Axon 7:lle.

Lisäksi Huawei on esitellyt jo aiemmin oman Huawei VR -silmikkonsa, joka on myös ensimmäinen kolmannen osapuolen Daydream-virtuaalitodellisuuslaite Googlen oman Daydream Viewin jatkoksi.

Kangaspintaisesta Daydream Viewistä Huawei VR poikkeaa Samsungin Gear VR:ää muistuttavalla muovisella valkoisella olemuksellaan. Lisäksi Huawei VR:n sisällä ei ole tarkoitettu käytettäväksi silmälaseja, vaan tarkennus on säädettävissä. Huawei VR:n kanssa voidaan käyttää Daydream Viewiä vastaavaa ohjainta.

Huawei VR.

Huawei VR.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut