Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Alcatel A3 XL on suuri mutta muuten perin vaatimaton älypuhelin

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Alcatel on julkistanut CES-messujen yhteydessä edullisen ja kokoaan lukuun ottamatta varsin vaatimattoman uuden A3 XL -puhelinmallin.

A3 XL:ssä on suurikokoinen 6 tuuman näyttö, mutta näytön tarkkuus on todella vaatimaton: 1280×720 pikseliä tarkoittaa alle 250 pistettä tuumaa kohti.

Sisuksista löytyy MediaTekin neliytiminen 1,1 gigahertsin MT8735B-järjestelmäpiiri ja vain 1 gigatavu RAM-muistia. Lisäksi Alcatel A3 XL:ssä on sormenjälkitunnistin, 8 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera, 8 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja 3 000 milliampeeritunnin akku. Paksuutta puhelimella on 7,9 millimetriä.

Käyttöjärjestelmäversiona A3 XL:ssä on ilahduttavasti jo 7.0 Nougat.

Suomessa Alcatel-puhelimia on myynyt lähinnä Elisa. Uusi Alcatal A3 XL on tulossa ensimmäisillä markkinoilla myyntiin vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana ja myös Euroopassa tämän jälkeen. Tulossa on useita eri värivaihtoehtoja.

 

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. edu666

    ongelmajätettä. voisko korjata Alcatal -> Alcatel