Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Päivitetty: Samsungin uusimmat älykellot saavat pian virallisen iPhone-tuen

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Gear S3Suunnilleen vuosi sitten Samsung kertoi, että sen tuolloin vielä kohtuullisen tuore Gear S2 -älykello saisi virallisen iPhone-yhteensopivuuden tammikuun aikana. No, luvattu aikataulu, eli tammikuu 2016, ei toteutunut, mutta vuotta myöhemmin iPhone-tuki on virallisesti julkaistu, kertoo SamMobile.

Samsung aloitti Gear S2:n,  Gear S3:n ja Gear Fit 2:n iOS-sovelluksen beetatestaamisen jo loppukesästä, ja tänään yhtiö on kertonut sovelluksen virallisesta julkaisusta. Samsung Gear S -sovellus Gear S2:lle ja Gear S3:lle sekä Samsung Gear Fit -sovellus Gear Fit 2 -rannekkeelle on määrä löytyä Applen App Storesta iPhonelle ladattavaksi.

Tätä kirjoitettaessa ei sovellusta vielä ainakaan Suomen App Storesta löydy, mutta oletettavasti sovellus tännekin lähiaikoina ilmestyy. App Store -haun lisäksi oikeita sovelluksia voi etsiä suuntaamalla iPhonella osoitteeseen apps.samsung.com/gear.

Vaatimuksina sovelluksille on iPhone 5 tai uudempi sekä iOS 9 tai uudempi.

Päivitetty 5.1. klo 11.07: Samsungin edustaja kommentoi SamMobilelle, että tieto iOS-sovelluksen julkaisusta lähti etuajassa. Testaus on loppusuoralla ja virallisen julkaisun on määrä tapahtua ”hyvin pian”.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. applettaja

    Tuonne Sammobilen sivuille näköjään oli tullut myös lisätietoa Samsungin edustajalta, eli ilmoitus yhteensopivuudesta lähti liian aikaisin, ja yhteensopivuus ja sovelluksen julkaiseminen ovat loppusuoralla (mutta iOS-tuki ei ole ihan vielä siis valmis)

Tuoreimmat jutut