Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Misfit Vapor julki – älykello GPS:llä ja sykemittarilla ilman turhuuksia

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Misfit Vapor.

Misfit Vapor.

Misfit jatkaa laajentumistaan aktiivisuusmittareista monipuolisempiin kellomallisiin laitteisiin uudella Vaporilla.

Misfit Vaporissa on oma järjestelmänsä eikä esimerkiksi Android Wearia. Vapor on kuitenkin monipuolinen laite: se sisältää sisäänrakennetun GPS-paikannuksen, sykemittarin, korkeusmittarin, 4 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja tukee Bluetooth-kuulokkeiden yhdistämistä kelloon musiikin kuuntelemiseksi ilman puhelinta lenkillä. Puhelimeen kello yhdistyy myös Wi-Fi-yhteydellä. Misfit lupailee Vaporille kahden päivän akkukestoa. Sisuksissa on Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -piiri.

Vaporin pyöreän AMOLED-näytön koko on 1,39 tuumaa ja ruostumatatonta terästä olevan rungon koko 44 millimetriä. Vettä kello kestää 50 metrin syvyyteen asti.

Misfit Vaporin hinnaksi on tulossa 200 dollaria ja se on tulossa myyntiin myöhemmin tänä vuonna. Värivaihtoehtoja on kaksi, Jet Black ja Rose Gold.

 

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Karmabook

    Mulle juurikin sykemittaus on turhuus älykellossa.

    • Kairaaja

      Jep. Sykemittaus kellossa on kyllä juuri se melki turhin ominaisuus.