Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG vahvisti: G6-huippupuhelin tulossa hyvin pian – hylkää edeltäjänsä erikoisuuden

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.

LG:n johtaja on vahvistanut sen aikovan esitellä uuden G6-huippupuhelimensa pian.

CES-messujen yhteydessä haastateltu LG:llä pääteknologistina toimiva Skott Ahn totesi G6:n olevan tulossa ”erittäin läheisessä tulevaisuudessa”, kertoo Wall Street Journal.

Lisäksi LG itse vahvisti myös jo aikovansa luopua G5:ssä nähdystä modulaarisesta, muunneltavasta designista. G5:n myynti jäi pahasti odotuksista suurista markkinointipanostuksista huolimatta. LG:n edustaja vahvisti G6:n kanssa LG:n reagoivan palautteeseen, etteivät modulaariset puhelimet kiinnosta ihmisiä: vaihdettavat lisäosat eivät käyneet kaupaksi ja erikoisen rakenteen on aiemmin raportoitu aiheuttaneen ongelmia myös tuotannossa. G6:ssa LG aikoo keskittyä muunneltavuuden sijaan estetiikkaan ja käytettävyyteen.

LG:n mobiiliyksikkö on toiminut jälleen pitkään tappiollisena, mutta LG ei aio luovuttaa. ”Älypuhelinyksikön ulkoistaminen ei ole harkinnassa”, kommentoi Skott Ahn.

G6 saatetaan julkistaa Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopussa – tosin LG:n edustajan mukaan se harkitsee vielä muutamia päiviä lanseeraukselle. Puhelimen hinnan kerrotaan tulevan olemaan G5:tä vastaavalla tasolla. G6 olisi ehtimässä myyntiin reilusti ennen pahinta kilpailijaansa Samsungin Galaxy S8:aa, jonka julkistusta odotellaan vasta huhtikuulle.

LG G6:n design on jo aiemmin vuotanut videoesittelyssä.

G6:sta odotetaan myös vedenkestävää, näytön koko olisi säilymässä 5,3 tuumassa ja sisuksista voi löytyä uusi Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendrik

    Modulaarisuuden pudottamisen näki jo ennen G5:n julkistusta!. 😅