Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lähteekö virtuaalitodellisuus vauhtiin? Samsung toimittanut 5 miljoonaa Gear VR:ää

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung kertoi toimittaneensa yli 5 miljoonaa Gear VR -laitetta.

Samsung kertoi toimittaneensa yli 5 miljoonaa Gear VR -laitetta.

Samsung on kertonut toimittaneensa yli 5 miljoonaa Gear VR -laitetta, millä se yltänee toistaiseksi selvästi suosituimmaksi virtuaalitodellisuuslaitteeksi. Samsungin Amerikan toimitusjohtaja Tim Baxter kertoi saavutuksesta Samsungin CES-messujen tilaisuudessa.

Gear VR on toteutettu yhteistyössä Facebookin Oculusin kanssa.

Samsungin miljoonamäärien hohtoa hieman himmentää laitteiden toimittaminen älypuhelinten kylkiäisinä. Todennäköisesti Gear VR:n erillismyynti onkin merkittävästi pienempi.

Gear VR tuli markkinoille alun perin jo Galaxy Note4:n kanssa vuoden 2014 lopulla. Vuonna 2015 nähtiin päivitetty versio useammille Samsung-puhelimille ja Galaxy Note7:n kanssa uusi USB-C-liitännällinen Gear VR vuoden 2016 lopulla.

Virtuaalitodellisuus on toistaiseksi pitkälti tulevaisuuden lupaus eikä vielä suuri juttu tänä päivänä. Jatkossa luvassa on sekä laitteiden että sisätöjen paranemista. Samsungin mukaan käyttäjät ovat katsoneet yli 10 miljoonaa tuntia 360 asteen videoita virtuaalitodellisuudessa – keskimäärin siis 2 tuntia kohti toimitettua Gear VR -laitetta.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Calileon

    Onhan niitä varmaan toimitettu paljon kun niitä jaettiin ilmaisena kylkiäisenä S7 ja S7 Edgen ostajille. Moniko olisi ostanut jos ei ilmaiseksi olisi saanut? Moniko käyttää? Paljon niitä on ollut eri myyntipalstoilla myynnissä.

Tuoreimmat jutut