Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n tulevan G6-huippupuhelimen design paljastuu täysin videolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG G6 renderöidyssä kuvassa.

LG G6 renderöidyssä kuvassa.

Huhut LG:n todennäköisesti Mobile World Congressin yhteydessä Barcelonassa helmikuun lopulla julkistettavasta ja nopeasti sen jälkeen myyntiin ennen kilpailevaa Samsungin Galaxy S8:aa tulevasta uudesta G6-huippupuhelimesta jatkuvat.

Designin paljastavan karkean hahmotelmakuvan jatkoksi nyt OnLeaks yhdessä MySmartPricen / GearIndian kanssa on paljastanut G6:n designin tyypilliseen tapaansa käsiinsä saamiensa CAD-suunnittelutiedostojen perusteella luodulla 3D-tietokonerenderöidyllä videolla.

Jo useat tahot ovat kertoneet LG:n aikeesta luopua edeltävän G5:n modulaarisesta, vaihdettavilla pohjapalasilla muokattavasta rakenteesta uudessa G6:ssa. Sen sijaan G6 voisi olla vedenkestävä. Myös akku olisi kiinteä eikä enää käyttäjän vaihdettavissa, mutta mukana voi olla tuki langattomalle lataukselle. Takaa löytyisi edelleen kaksoiskamera sekä sormenjälkitunnistin, joka toimii myös virtapainikkeena. Esillä on ollut myös iirisskannerin mahdollisuus. Näytön koko säilyisi 5,3 tuumassa ja liitännöistä USB-C löytyisi pohjasta ja edelleen mukana pysyvä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä puolestaan yläpäästä.

Sisuksista LG:n G6:sta löytyy todennäköisesti Qualcommin uusin ja tehokkain järjestelmäpiiri Snapdragon 835.

G6:n kuoret voivat olla myös kiillotettua metallia, joka tarjoaa voimakkaita heijastuksia kiiltävällä pinnallaan.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Azazel

  kyllä tuo desing olisi parannus G5:sta mutta ei varmana pelasta LG:tä

 2. Hendrik

  Kuulokeliitäntä yläpäässä, ei kiitos!. Miksi!.?.

  • Miro

   No haloo, missä se pitää sitten olla, alapäässä?
   Eiköhän se ole paljon käytännöllisempi, kun Audio liitin on puhelimen yläpäässä.

 3. porilaine

  Ohho.. ompas kaamea taitaa g4 jäädä viimeiseksi LG luuriksi jota omistan.