Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinalaisasiakirjat paljastavat seuraavat iPhonet? Huippumallin koodinimi ”Ferrari”

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Applen uuden iPhonen, koodinimeltään "Ferrari", piirilevy jaettaisiin kahtia.

Applen uuden iPhonen, koodinimeltään ”Ferrari”, piirilevy jaettaisiin kahtia.

Lukuisten huhujen jälkeen Applelta tiedetään jo odottaa ensi vuonna ainakin kolmea uutta iPhone-mallia – päivityksiä nykyisiin iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -malleihin sekä näiden rinnalle uutta OLED-näytöllä varustettua huippu-iPhonea.

Nyt Kiinasta kantautuu asiakirjavuoto, joka väittää sisältävänsä tietoa tulevista iPhoneista. Kolmikko kantaisi mallikoodeja D20, D21 ja D22. Näistä D22 olisi uusi OLED-näyttöinen iPhone, joka kantaisi koodinimeä ”Ferrari”.

Uuden iPhone-mallin odotetaan sisältävän OLED-näytön, joka kattaa koko laitteen etupuolen. Lisäksi ainakin myös se olisi myös takaa lasirakenteinen ja tukisi langatonta latausta. Kotipainike ja sormenjälkitunnistus olisivat tavalla tai toisella integroitu osaksi näyttöä. Muodoltaan OLED-iPhonenkin rakenne olisi nykyisiä iPhoneja muistuttava. Aiemmin sen on huhuttu käyttävän muoviperustaista näyttöpaneelia, minkä perusteella näytön voidaan odottaa kaareutuvan.

Sisäisesti ”Ferrari”-iPhone olisi suunnitelty täysin uudelleen ja piirilevy jaettu kahtia, jolloin toinen osa sisältäisi muun muassa Applen A11 -järjestelmäpiirin ja muistit ja toinen yhteyksistä vastaavat piirit. Lisäksi SIM-korttipaikan sijainti muuttuisi alemmas laitteessa.

Sisäisillä rakennemuutoksilla Applen voidaan arvioida tavoittelevan tilan mahdollisimman tehokasta käyttöä ja sen säästämistä. Uusi iPhone voisi näin olla nykyistäkin ohuempi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Azazel

    Tekstin loppuouolella on pieni virhe ’A111-järjestelmäpiiri’ kun se varmaan on A11-järjestelmäpiiri :)

    Saattaa kuitenkin tulla mielenkiintoinen iPhone mutta saa nähdä onko OLED näyttö iPhonessa mistään kotoisin

Tuoreimmat jutut