Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Älä tee näin: Galaxy Note7:ksi nimetty laite aiheutti paniikkia lennolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi 0 € nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7.

Samsungin Galaxy Note7 -räjähdysten tultua ilmi lentoyhtiöt kielsivät ensin käytön ja lopulta puhelimet täysin lennoiltaan. Matkustamisen arkipäiväksi tulivat myös Note7:stä varoittavat kuulutukset ja muut muistutukset lentokoneissa ja lähtöporteilla.

Hämmästyttävästi jopa satojen tuhansien Note7:n käyttöä yhä jatkavien ihmisten lisäksi maapallo kantaa päällään vieläkin tyhmempiä ihmisiä. Esimerkiksi sellaisia, jotka nimeävät pilailutarkoituksessa puhelimensa nimen uudelleen Galaxy Note7:ksi, jolloin se näkyy näin Wi-Fi- ja Bluetooth-laitehaussa. Tällainen tapaus nähtiin Yhdysvalloissa lennolla – ja tuloksena oli paniikkia koneessa.

iMoren toimittaja Serenity Caldwell twiittasi eilen tapauksesta, jonka myötä lento lopulta myöhästyi muttei sentään joutunut tekemään hätälaskua, koska tempun tehnyt löydettiin koneesta ja selvisi, ettei kyse ole oikeasti Note7-puhelimesta. Jollei asia olisi käynyt ilmi, olisi lentokone tehnyt hätälaskun Wyomingiin.

Yhden ihmisen ”hauskan” tempun takia sadat ihmiset kärsivät lentojensa myöhästymisestä ja jopa peruuntumisesta useamman viivästyksen jälkeen.

 

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut