Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ryhmäkeskustelut tulivat Snapchattiin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Snapchat päivittyi taas.Suosittu kuva- ja viestisovellus Snapchat on lähestyvän joulun kunniaksi saanut ison päivityksen. Päivityksen myötä sovellukseen tulee mahdollisuus ryhmäkeskusteluille.

Groups- eli Ryhmät-ominaisuus tarkoittaa jopa 16 osallistujan ryhmäkeskusteluja ja ryhmille suunnattuja ”snäppejä”. Ryhmiä voi luoda uutta snäppiä lähettäessä tai keskustelua aloittaessa. Ryhmäkeskustelut toimivat samoin kuin muutkin viestittelyt sovelluksessa, eli lähetetyt viestit ja snäpit ovat oletuksena nähtävissä kullekin jäsenelle vain kerran ja enintään 24 tunnin ajan. Jos ryhmän jäsen ei viestiä tai snäppiä katso 24 tunnin kuluessa lähettämisestä, se häviää.

Aktiivisena olevien jäsenten nimet korostuvat ryhmäkeskusteluissa, ja kahdenväliseen keskusteluun pääsee helposti nimeä näpäyttämällä, jolloin ei ryhmäkeskustelua tarvitse tukkia henkilökohtaisilla viesteillä.

Ryhmäkeskustelujen lisäksi päivitys tuo myös uusia työkaluja snäppien muokkaamiseen. Uusia työkaluja ovat sakset ja sivellin. Saksilla voi kuvista valita tietyn hahmon tai alueen ja tehdä siitä tarran. Siveltimellä taas voi piristää Muistoista löytyvien snäppien ilmettä.

Snapchatin oman uutissivun sekä App Store -sivun mukaan uudet ominaisuudet tulisivat sovelluksen tänään julkaistussa versiossa, mutta ainakaan vielä ei allekirjoittaneella uusia työkaluja sovelluksessa näkynyt. Snapchat löytyy myös Googlen Play Kaupasta Android-laitteille, mutta tätä kirjoitettaessa ei uusilla ominaisuuksilla varustettua versiota siellä vielä näkynyt. Onkin mahdollista, että uudet ominaisuudet tulevat vähitellen käyttäjille tarjolle lähipäivien aikana.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut