Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin saat iPhonen nyt muistamaan Kamera-asetuksesi – ja Live Photon pysymään pois päältä

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

iOS 10.2:n asetuksista voi valita haluavansa säilyttää Kameran asetukset.

iOS 10.2:n asetuksista voi valita haluavansa säilyttää Kameran asetukset.

Applen maanantai-iltainen iOS 10.2 -päivitys tuo mukanaan myös uuden mahdollisuuden valita säilyttää Kamera-sovelluksen asetukset ilman niiden nollautumista Kameraan uudelleen palattaessa tietyn lyhyen väliajan jälkeen.

Asetuksista kohdasta Kuvat ja kamera -> Säilytä asetukset -löytyvät valinnat mahdollistavat kameratilan, kuvasuodattimen ja Live Photo -asetuksen säilyttämisen valittuina oletusasetuksiin nollautumisen sijaan.

Näin voi esimerkiksi pitää halutessaan aina oletuksena päällä Neliö-kameratilan tai tietyn kuvasuodattimen. Lisäksi asetusten säilyttämisen Live Photo -valinta tarjoaa mahdollisuuden kytkeä lyhyesti ennen ja jälkeen varsinaista kuvaa liikkuvaa kuvaa tallentavan Live Photon pysyvästi pois päältä, kun se muuten oletuksena iOS 10.2:ssa kytkeytyy aina uudelleen päälle.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi